Wedding Embrace

Sylvie shoots...

... your wedding

 

Huwelijk

Jullie huwelijksdag is spannend, spectaculair en vliegt razendsnel voorbij. Als fotograaf wil ik zo veel mogelijk van deze mooie momenten vastleggen zodat jullie jaar na jaar deze dag kunnen herbeleven.

Kennismaking

Als eerste plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Omdat ieder huwelijk anders is wordt elke reportage op maat gemaakt. Wie ben ik, wie zijn jullie. Dit gesprek is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen van jullie wensen en verwachtingen. De foto's moeten immers de juiste sfeer uitademen die jullie als koppel weerspiegelt.

Plannen, plannen, plannen

Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we ook de dagplanning overlopen. Zo weet ik op welk tijdstip en welke locatie ik verwacht word, en welke momenten voor jullie extra speciaal zijn.

Emoties

Laat gerust zien hoeveel jullie van elkaar houden. Het is helemaal niet erg om een traantje weg te pinken. Het zorgt zelf voor nog meer intense foto's. Laat ook aan de suite weten dat ze gerust mogen lachen tijdens de ceremonie, het is een prachtige dag! :)

Portfolio

Laat me jou meenemen naar de sprookjes

die ik al heb mogen fotografen.

 
 

Fotoproducten

Fotoboeken

Het blijft fijn om in boek-vorm door jullie trouwfoto's te kunnen bladeren. Een boek, ook nog mooi afgewerkt aan de buitenkant, kan ook een mooi accessoire zijn in het interieur en wordt vaker bekenen dan foto's op USB.

Er zijn verschillende soorten boeken, formaten, covers en andere opties beschikbaar op aanvraag.

Bewaardoos voor fotoboek

Om jullie boek in te bewaren kunnen jullie bijkomend een bewaardoos laten maken. Deze wordt vervaardigd uit hout en kan in verschillende kleuren besteld worden, gepersonaliseerd met een gravure.

Box met fotoprints

Kies voor authentieke fotoprints om jullie herinneringen te delen en te herbeleven. Het blijft een fijn gevoel om de foto's één voor één vast te nemen en te bekijken, toch?

De foto's worden op hoogwaardig papier geprint. De box wordt afgesloten met een satijnen lint. Verschillende formaten en kleuren mogelijk.

Prijzen

Voor een huwelijksreportage

tussen 8u en 20u is het uurtarief €125/u

na 20u is het uurtarief €150​/u

Jullie foto's worden digitaal afgeleverd in een persoonlijk album met wachtwoord.

Ik bezorg ook een usb-stick waar alle foto's op staan, en er worden 10 fotoprints opgestuurd.

 
 

Veelgestelde vragen

Hoe lang duren de trouwfoto's op locatie?

Reken ongeveer op een uur, zonder reistijd, om voldoende variatie in beelden te hebben. We gaan ons niet jagen, maar rustig en ontspannen de foto's maken. Als jullie minder tijd voorzien in de planning is dat zeker oké.

Waar nemen we de foto's?

De foto's worden genomen op de plaats van jullie keuze. Indien jullie niet goed weten waar, zoeken we samen naar enkele mogelijkheden. Dit kan een park zijn, een bos, een veld, aan het water, in de stad, of een andere plaats die voor jullie een mooie betekenis heeft.

Wat als het regent op onze huwelijksdag?

Op voorhand zoeken we samen een backup locatie voor binnen. Indien de regenbui een hele dag zou duren kunnen we dus altijd ergens terecht om foto's te maken. Meestal is een regenbui van korte duur en kunnen er in de loop van de dag toch nog enkele foto's buiten gemaakt worden.

 

Wij trouwen op een andere datum voor de gemeente, kom je dan ook foto's maken?

Het is geen probleem als de gemeentelijke trouw op een andere datum is. Indien gewenst kom ik die dag ook enkele uurtjes om foto's te maken tegen de normale tarieven.

 

Kunnen wij jou boeken voor een paar uurtjes in de voormiddag, en een paar uurtjes in de avonduren?

Een reportage maak ik in 1 geheel. Het is dus niet mogelijk om mij in de loop van de dag even op pauze te zetten. Ik vind het belangrijk om een zo compleet mogelijk beeld van de dag weer te geven zodat het verhaal volledig is.

 

Hoe moeten we poseren?

Ik help jullie met de poses. Het mooiste vind ik de losse en spontane momenten. Zo zal ik eerder vragen om rond te wandelen terwijl ik foto's neem, dan statisch ergens te gaan staan. Babbel rustig met elkaar en vergeet dat ik er ben. Het moment dat jullie elkaar in de ogen kijken of lief aanraken zijn voor mij belangrijk.

Jullie mogen mij altijd enkele voorbeeldfoto's te bezorgen van wat jullie graag zien. Zo zal ik weten of jullie graag speels, eerder klassiek, romantisch of ... op de foto willen.

Wat als het geheugenkaartje van de camera vol zit?

Dan steek ik er een nieuwe in! :) Ik heb voldoende geheugenkaartjes op zak die onmogelijk allemaal vol kunnen staan op 1 dag. In mijn camera passen 2 kaartjes tegelijk zodat hij bij 1 volle automatisch overschakelt naar een nieuw leeg kaartje. No worries!

 

Wil jij iets eten doorheen de dag?

Dat mag! :) Een klein hapje zou zeker geapprecieerd worden en zal de foto's absoluut ten goede komen.

 

Kunnen we bij jou ook een huwelijksalbum laten maken?

Zeker en vast! Een huwelijksalbum wordt altijd op maat gemaakt. Hiervoor werk ik samen met een professionele leverancier die zeer kwalitatief werk levert. De prijs van een album varieert naargelang de grootte, het aantal pagina's, de papierkeuze, de cover, enz.

Bij interesse kom ik langs met enkele demoboeken zodat jullie de verschillende opties kunnen zien en voelen. Indien jullie kiezen voor een album, bezorgen jullie me de nummers van de foto's die jullie in het boek willen zien. Daarna maak ik een eerste ontwerp dat ik jullie digitaal bezorg. Wijzigingen zijn nog altijd mogelijk tot we het gewenste resultaat hebben.

Let's talk

Sylvie Stijven

Houthalen-Helchteren, België

Tel: 0499420859

sylviestijven@gmail.com

 

  • Facebook
  • Instagram