top of page

Wedding

Photography

MK-8.jpg

"Een trouwfotograaf kiezen is een belangrijke beslissing en niet gemakkelijk te maken in deze tijd.

De fotograaf speelt een belangrijke rol op jullie trouwdag. Ze moet respectvol zijn, alert, aanpasbaar, onopvallend, en je moet ze leuk vinden. Daarnaast moet ze zelf van huwelijken houden en zichzelf onderdompelen in deze fantastisch mooie, emotionele momenten met even veel energie en passie als jullie en jullie gasten. Jullie vertrouwen in jullie fotograaf om één van de belangrijkste dagen in jullie leven vast te leggen op foto."

Sylvie (187).jpg

Tijdens mijn eigen huwelijk in 2017 was het een leerzame ervaring om eens aan de andere kant van de lens te staan, en zelf de planning van een volledige huwelijksdag te maken. De foto's benadrukken welk gevoel het geeft om die speciale momenten, die je soms zelf niet ziet, op beeld te zien. Er gebeurt immers zo veel die dag dat je niet álles kan zien.

Ik hou van de journalistieke benadering en gebruik dit in 90% van de trouwdag. Ik wil opgaan in het geheel en probeer een beetje onzichtbaar te zijn als ik de foto's maak. Ik zoek naar oprechte emoties en anticipeer wanneer 'het moment' zich voordoet.

Tijdens de huwelijksfoto's zal ik suggesties geven hoe je kan kijken of lopen, om zo het meeste uit de locatie en het licht te halen dat ik op dat moment ter beschikking heb.

Het belangrijkste voor mij is om jullie een fijne ervaring te bezorgen, en jullie echt te laten genieten van jullie dag. Liefde en geluk laat zich zien in de foto's en ik wil dat laten zien in de verhalen die mijn foto's vertellen.

   1. De kennismaking   

Als eerste plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Omdat ieder huwelijk anders is wordt elke reportage op maat gemaakt. Wie ben ik, wie zijn jullie. Dit gesprek is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen van jullie wensen en verwachtingen. De foto's moeten immers de juiste sfeer uitademen die jullie als koppel weerspiegelt.

Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we ook de dagplanning overlopen. Zo weet ik op welk tijdstip en welke locatie ik verwacht word, en welke momenten voor jullie extra speciaal zijn.

   2. De huwelijksdag   

Op jullie huwelijksdag werk ik in alle stilte, ik fotografeer de dag zoals deze verloopt. De beelden zijn een weerspiegeling van jullie en jullie relatie. Ik doe mijn uiterste best om het gevoel te fotograferen dat jullie voor elkaar hebben, en voor jullie geliefden.

Spontaniteit en emotie zijn veel sterker dan een geposeerd portret.

 

 

   3. Na het huwelijk   

 

De huwelijksdag fotograferen is nog maar het begin. Na dit avontuur begin ik met het bewerken van élke foto die deel uitmaakt van jullie verhaal. Met grote zorg doe ik de postproductie zodat de hele reeks een mooi geheel vormt.

Portfolio

Laat me jou meenemen naar de sprookjes

die ik al heb mogen fotograferen.

Portfolio huwelijk

"Jullie huwelijksdag is spannend, spectaculair en vliegt razendsnel voorbij.

Als fotograaf wil ik zo veel mogelijk van deze mooie momenten vastleggen zodat jullie

jaar na jaar deze dag kunnen herbeleven, en samen met jullie kinderen en kleinkinderen in het grote fotoboek kunnen bladeren om het mooiste sprookje te vertellen."