Huwelijksfotografie

Je huwelijksdag is spannend, spectaculair en voorbij voordat je het weet. Als huwelijksfotograaf wil ik dan ook elk belangrijk moment vastleggen. Wat is belangrijk:

- Plannen, plannen, plannen!

  Op voorhand gaan we samenzitten en de dagplanning overlopen. Zo weet ik op welk tijdstip en welke locatie ik verwacht wordt, wat       de eventuele beperkingen zijn (bv een heel donkere kerk), en welke momenten voor jullie extra speciaal zijn.

- Timing

  Voor foto's bij zonsondergang is timing van cruciaal belang. Het licht kan enorm veranderen in een paar minuten.

- Emoties

  Laat gerust zien hoeveel jullie van elkaar houden. Het is helemaal niet erg om een traantje weg te pinken. Het zorgt zelf voor nog meer   intense foto's. Laat ook aan de suite weten dat ze gerust mogen lachen tijdens de ceremonie, het is een prachtige dag!

Als huwelijksfotograaf werk ik niet alleen in Limburg, maar ook in alle andere hoeken van ons land en zelfs daarbuiten.

Om een mooi verhaal van jullie dag te maken ben ik graag de hele dag aanwezig. Hieruit volgt een mooie fotoreportage die van begin tot eind een geheel zal vormen.

Omdat ieder huwelijk anders is wordt elke reportage op maat gemaakt. Hiervoor nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Afhankelijk van de planning en jullie wensen wordt er een reportage opgesteld met een duidelijke offerte.

 

Wat kost een huwelijksreportage?

Tussen 8u en 20u is het uurtarief €125

Na 20u is het uurtarief €150

 

Bijvoorbeeld: een reportage van 10u-18u kost €1000

 

Deze prijs is inclusief:

een kennismakingsgesprek 

vervoer binnen Limburg

professionele selectie en nabewerking van de foto's

foto's in hoge resolutie

foto's zonder watermerk

een digitaal en persoonlijk privé-album

een fotoboek van 15x15cm met 30 foto's en een 16GB usb-stick (vanaf 6u reportage) twv €160 (zie onderstaande foto's)

een goedlachse en positief ingestelde fotografe die voor jullie een prachtige reportage op beeld vastlegt

Wat als het regent op onze huwelijksdag?

Op voorhand zoeken we samen een backup locatie voor binnen. Indien de regenbui een hele dag zou duren kunnen we dus altijd ergens terecht om foto's te maken. Meestal is een regenbui van korte duur en kunnen er in de loop van de dag toch nog enkele foto's buiten gemaakt worden.

 

Wij trouwen op een andere datum voor de gemeente, kom je dan ook foto's maken?

Het is geen probleem als de gemeentelijke trouw op een andere datum is. Indien gewenst kom ik die dag ook enkele uurtjes om foto's te maken tegen de normale tarieven zoals eerder omschreven.

 

Kunnen wij jou boeken voor een paar uurtjes in de voormiddag, en een paar uurtjes in de avonduren?

Een reportage maak ik in 1 geheel. Het is dus niet mogelijk om mij in de loop van de dag even op pauze te zetten. Zoals ik eerder ook aanhaalde vind ik het zelf belangrijk om een zo compleet mogelijk beeld van de dag weer te geven zodat het verhaal volledig is.

 

Waar nemen we de foto's?

De foto's worden genomen op de plaats van jullie keuze. Indien jullie niet goed weten waar zoeken we samen naar enkele mogelijkheden. Dit kan een park zijn, een bos, een veld, aan het water, in de stad, of een andere plaats die voor jullie een betekenis heeft.

 

Hoe moeten we poseren?

Ik help jullie met de poses. Het mooiste vind ik de losse en spontane momenten. Zo zal ik eerder vragen om rond te wandelen terwijl ik foto's neem, dan statisch ergens te gaan staan. Het moment dat jullie elkaar in de ogen kijken of lief aanraken zijn voor mij belangrijk. Tijdens ons kennismakingsgesprek stel ik ook voor om mij enkele voorbeeldfoto's te bezorgen van wat jullie graag zien. Zo zal ik weten of jullie graag speels, eerder klassiek, romantisch of ... op de foto willen.

Wat als het geheugenkaartje van de camera vol zit?

Dan steek ik er een nieuwe in! :) Ik heb voldoende geheugenkaartjes op zak die onmogelijk allemaal vol kunnen staan op 1 dag. In mijn camera passen 2 kaartjes tegelijk zodat hij bij 1 volle automatisch overschakelt naar een nieuw leeg kaartje. No worries!

 

Wil jij iets eten doorheen de dag?

Dat mag! :) Een klein hapje zou zeker geapprecieerd worden en zal de foto's absoluut ten goede komen.

 

Kunnen we bij jou ook een huwelijksalbum laten maken?

Zeker en vast! Een huwelijksalbum wordt altijd op maat gemaakt. Hiervoor werk ik samen met een professionele leverancier die enkel kwalitatief werk levert. De prijs van een album varieert naargelang de grootte, het aantal pagina's, de papierkeuze, de cover, enz. Bij interesse kom ik langs met enkele demoboeken zodat jullie de verschillende opties kunnen zien en voelen. Indien jullie kiezen voor een album bezorgen jullie me de nummers van de foto's die jullie in het boek willen zien. Daarna maak ik een eerste ontwerp dat ik jullie digitaal bezorg. Wijzigingen zijn nog altijd mogelijk tot we het gewenste resultaat hebben.

Bekijk meer huwelijksfoto's in de albums