top of page

BUSINESS FOTOGRAFIE

Ik wil jou als gepassioneerde ondernemer inspireren om door middel van foto’s jouw zaak en jezelf visueel zichtbaar te maken en zo de verbinding te leggen met jouw ideale klant, zodat je je passie kunt delen en je dromen kunt waarmaken.

Wat is personal branding?

Personal branding is jezelf in de markt positioneren als een 'merk', om je zo te onderscheiden. Je presenteert jezelf aan jouw ideale klant door consistent te communiceren wie je bent, waar je voor staat, wat je doet en wat jouw specialiteit is. Met andere woorden; wat kan jij voor iemand betekenen?

Het is een belangrijke investering die zorgvuldig gepland moet worden om te verzekeren dat je een fantastische reeks beelden krijgt die je op verschillende kanalen kunt gebruiken.

Het fotografische gedeelte is een selectie van branding foto's die jouw verhaal vertellen. Er is nagedacht over de styling om mensen te laten zien wat jouw brand is, alsook het eigenlijke product of de dienst die je levert. De beelden zijn uniek en inspirerend.

De term 'content' hoor je tegenwoordig vaak. Personal branding foto's zijn daarin de kers op de taart. Als je op jouw website je woorden versterkt met een foto, dan gaan veel meer mensen verder klikken en jouw verhaal lezen. Tijden het scrollen zijn we eerder geneigd te stoppen als we een foto zien.

Fabienne-10.jpg
ilaria-6.jpg

MEER DAN ALLEEN MAAR FOTO'S

Om een businessreportage vorm te kunnen geven gaan we samen goed nadenken over jouw waarden, wàt je doet een waaròm je dat doet.

Deze reportage is dus meer dan alleen maar foto's, het is een verhaal dat je vertelt. Daar mag gerust ook een persoonlijke toets in zitten. Klanten willen niet alleen zien wát je doet, maar ook wie je bent. Aan de hand van ons eerste gesprek maken we een moodboard waardoor we perfect zijn voorbereid, en je zelf ook weet hoe de shoot zal verlopen.


MAAR DAN ... POSEREN!

Je ben de baas van je eigen bedrijf, maar de gedachte om voor een camera te stappen is eerlijk gezegd

het laatste dat je wilt doen. Ik snap het :) Het voelt ongelooflijk kwetsbaar om voor foto's te poseren. Daarom leg ik speciale nadruk op de voorbereidingen zodat je weet wat je te wachten staat, en je je comfortabel voelt tijdens je shoot.

Personal branding fotografie kan ervoor zorgen dat jouw ideale klant verliefd wordt op jouw merk.​

De fotoreportage zou zo uniek moeten zijn als jouw eigen zaak. Geen twee reportages lijken op elkaar omdat we alles uitwerken gebaseerd op jouw ideale klant, en welk gevoel je wilt overbrengen. Dat is meer dan een simpele portretsessie.

"You Deserve To Show Up And Be Seen. Right Now, As You Are."

acbg-11.jpg
acbg-10.jpg

Dit is hoe we te werk gaan

1. Via een videocall bespreken we samen grondig jouw wensen zodat ik de essentie van jou en jouw zaak kan vastleggen.

2. Aan de hand van onze brainstorm maken we een moodboard op.

3. We plannen een datum voor een leuke en gezellige shoot.

4. We maken een fotoreportage, zonder stress, omdat we perfect zijn voorbereid.

5. De foto's worden jou digitaal, in hoge kwaliteit, bezorgd​​​ waarmee je direct aan de slag kan op jouw website en social media.

Nieuw - 15 seconden brand video

Video's en reels zijn tegenwoordig onmisbaar om zichtbaar te zijn op sociale media zoals Instagram en Tiktok. Daarom maak ik van jou ook een video van 15 seconden waarin we jouw business laten zien. Een enorme meerwaarde als je't mij vraagt, want je kunt het zowel gebruiken in jouw stories, reels, als op jouw website!

bottom of page