Capturing the moments of today that will wow your

heart tomorrow

Huwelijksaanzoek

Proficiat, je staat op het punt om binnenkort een belangrijke stap te nemen in je leven: jouw partner ten huwelijk vragen!

Dit is een 'once in a lifetime" gebeurtenis, dus zou het prachtig zijn om dit op beeld vast te leggen. De opzet is dat jouw partner van niets weet, en volledig verrast zal reageren op het huwelijksaanzoek. De reacties en emoties die dan naar boven komen zijn fantastisch mooi.

Laten we samen een onvergetelijk moment plannen.

Investering

€250 incl verplaatsing, fotografie, nabewerking, usb-stick en 10 fotoprints

Huwelijk

Jullie huwelijksdag is spannend, spectaculair en vliegt razendsnel voorbij. Als fotograaf wil ik zo veel mogelijk van de momenten vastleggen zodat jullie jaar na jaar deze dag kunnen herbeleven.

- Kennismaking

Als eerste plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Omdat ieder huwelijk anders is wordt elke reportage op maat gemaakt. Wie ben ik, wie zijn jullie. Dit gesprek is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen van jullie wensen en verwachtingen. De foto's moeten immers de juiste sfeer uitademen die jullie als koppel weerspiegelt.

- Plannen, plannen, plannen

Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we ook de dagplanning overlopen. Zo weet ik op welk tijdstip en welke locatie ik verwacht word, en welke momenten voor jullie extra speciaal zijn.

- Emoties

Laat gerust zien hoeveel jullie van elkaar houden. Het is helemaal niet erg om een traantje weg te pinken. Het zorgt zelf voor nog meer intense foto's. Laat ook aan de suite weten dat ze gerust mogen lachen tijdens de ceremonie, het is een prachtige dag! :)

Investering

Tussen 8u en 20u is het uurtarief €125

Na 20u is het uurtarief €150

Business Shoot

Geef jouw bedrijf een marketing boost met professionele foto's.

Een heel belangrijk element in het ondernemerschap is het visualiseren van jouw diensten of producten. Sociale media zijn een belangrijke factor om 'gezien' te worden. De foto's die ik van jouw onderneming maak stralen de sfeer, emotie en kwaliteit uit.

 

Het doel is om een lifestyle fotoreportage te maken die jouw diensten of producten representeert. Hierbij is het belangrijk om de unieke details van jouw zaak in beeld te brengen, en ook jouw zakelijke en persoonlijke stijl vast te leggen. Laat zien wie jij bent als zaakvoerder, en laat de sfeer van jouw bedrijf al via het scherm tot de klant komen met een business fotoshoot.

Je wilt iets anders dan

 • de standaard stockfoto's die door velen gebruikt worden

 • een matige kwaliteit van foto's

 • een niet samenhangend geheel van beelden

Wat ik jou kan bieden is

 • een zeer goede kwaliteit van foto's

 • een samenhangende reportage die jouw onderneming typeert

 • iemand die meedenkt om de juiste sfeer en setting te creëren

Hoe we te werk gaan is als volgt

 • we bespreken jouw wensen

 • we plannen een datum voor een leuke en gezellige dag

 • we maken een fotoreportage van ongeveer 1,5u à 2u 

 • samen bekijken we tussentijds de resultaten op het camerascherm, we sleutelen bij waar nodig

 • een 30-tal foto's worden jou digitaal, in hoge kwaliteit, bezorgd

Investering

€ 299

€ 0,37/km vervoerskosten

locatie-9.jpg