top of page

WEDDINGCOACH

Naast huwelijksfotografie heb ik mij doorheen de jaren verdiept in heel het trouw-gebeuren. Ik ben er meestal bij vanaf het begin van de dag tot aan de start van het avondfeest. Door deze ervaring zag ik vaak de nood aan iemand die de dag helpt begeleiden. Iemand die het aanspreekpunt is voor gasten en leveranciers, iemand die de timing in het oog houdt, en kleine problemen kan oplossen. De grote meerwaarde is dat jullie een gerust gevoel hebben voor de rest van de dag, en dat jullie als bruidspaar de kleine taakjes niet in het hoofd hoeven te steken op jullie trouwdag. Belast ook geen familieleden met taken, maar schakel mij in om dit te volbrengen.

Ik help ook graag tijdens de voorbereidingen om alles soepel te laten verlopen. Ondanks dat je veel opzoekwerk kunt doen op het internet, is het toch soms moeilijk om de juiste informatie te vinden. Ik geef jou al mijn
 tips waar je het best mee begint in de voorbereidingen, en ik bezorg je checklists waar alles in detail op staat uitgeschreven zodat je zelf met een gerust gemoed de voorbereidingen kan aanvatten.

Alle info hierover kan je vinden op mijn aparte website via onderstaande knop.

bottom of page