top of page

ZWANGERSCHAPS-

FOTOGRAFIE

VOORBEREIDINGEN

Samen bepalen we een datum voor de shoot. Meestal is dit in de periode dat jouw buikje al mooi zichtbaar is, maar dat het voor jou nog niet té zwaar wordt om de shoot te doen.

Ik heb enkele zwangerschapskleden en een body ter beschikking die je kan dragen tijdens de fotoshoot. Voel je zeker niet verplicht om hier uit te kiezen, je mag uiteraard ook eigen kledij voorzien. Op voorhand spreken we af welke je kiest, en die neem ik mee naar de fotoshoot.

Voor de locatie van de shoot kunnen we een mooie natuurlijke omgeving kiezen, of aan huis foto's maken. Meer tips en info kan je vinden in de gids na boeking.

TIJDENS DE SHOOT

Het moeilijkste aan eender welke fotoshoot is het poseren, dat weet ik. Het is ook minder fijn om statige 'poses' aan te nemen. Daarom probeer ik jou eerder spontaan te laten bewegen, en ondertussen foto's te maken. In het begin zal dit een beetje raar aanvoelen, en dat is helemaal normaal!
 

Ik deel mijn moodboard met jou voor extra inspiratie. Kijk zelf eens welke poses je mooi vindt, en probeer ze al eens uit in de spiegel. Natuurlijk gaat het raar zijn om dat te doen, en om jezelf zo te zien, maar je zal het achteraf wel gemakkelijker hebben. Uiteraard ben ik er ook om jou hier in te begeleiden. :)

Tips voor kleding kun je ook lezen in de gids na boeking.

bottom of page