top of page

Hi! Fijn dat je op mijn website komt kijken! Ik ben Sylvie, geboren in het jaar 1990, getrouwd met de liefste man Olivier, en trotse mama van twee knappe dames Elena (°2018) en Sienna (°2020). Ik hou van sporten, yoga, en ben een creatieve duizendpoot. Sinds mijn jonge jaren ben ik gepassioneerd in de kunst van fotografie. Daarom startte ik in 2013 mijn zaak als fotografe in bijberoep. Doorheen de jaren heb ik enorm veel ervaring opgedaan en mij gespecialiseerd in wat ik nu doe. In 2021 heb ik de stap gezet naar een hoofdberoep als fotografe.

 

Ik kan enorme waarde hechten aan de wonderen van de natuur. Ook in mijn foto's werk ik het liefst met natuurlijk licht, zowel binnen als buiten. Ik hou niet van houterige poses, maar probeer vooral een naturelle glimlach tevoorschijn te halen en de spontane momenten te fotograferen. 

Gaan jullie trouwen? Ik specialiseer mij in huwelijksreportages en begeleid jullie als fotograaf doorheen de dag. Ik leg deze liefdevolle momenten graag voor jullie vast zodat er altijd naar teruggekeken kan worden. Ik maak tijdloze beelden van de kleinste details tot de meest oprechte en waardevolle momenten.

Ben jij een gepassioneerde onderneemster, en wil je vol zelfvertrouwen zichtbaar zijn op sociale media? Dan help ik jou met de gepaste branding foto's te maken die uniek zijn, opvallen, en triggeren om meer van jou te weten te komen.

Laten we samen mooie herinneringen maken!

Sylvie-1.jpg
  • Facebook
  • Instagram
Sylvie (143).jpg
bottom of page