Hallo!

Mijn naam is Sylvie. Sinds mijn jonge jaren ben ik gepassioneerd in de kunst van fotografie. In 2013 ben ik dan ook zelfstandige fotografe in bijberoep geworden. In hoofdberoep ben ik tandartsassistente. Twee uiteenlopende jobs die er elke week voor zorgen dat er variatie en uitdaging is.

Begin 2016 ben ik verloofd met de liefde van mijn leven Olivier. In mei 2017 zijn wij zelf in het huwelijksbootje gestapt. In mei 2018 zijn wij ouders geworden van onze ongelooflijk lieve dochter Elena, en in 2020 is zij grote zus geworden van Sienna.

In mijn vrije tijd hou ik van wandelen, uitstapjes doen met ons gezin, afspreken met vrienden, spelletjesavonden, gezellig uiteten, een escaperoom doen, en genieten van de kleine dingen in het leven.

 

Ik kan enorme waarde hechten aan de wonderen van de natuur. Ook in mijn foto's werk ik het liefst buiten met natuurlijk licht, in een natuurlijke omgeving. Ik hou niet van houterige poses, maar probeer vooral de natuurlijke glimlach tevoorschijn te halen en de spontane momenten te fotograferen.

Laten we samen mooie herinneringen maken.

Liefs, Sylvie