Wedding Coach

Beach Wedding

Je gaat trouwen, maar weet niet waar je moet beginnen met plannen?

-

Je hebt een leidraad nodig maar wilt ook graag zelf dingen doen en niet álles uit handen geven?

-

Heb je gewoon wat richting nodig in het plannen van jullie huwelijksdag?

Hallo!

Ik ben de coach die je zoekt om jou bij te staan in de voorbereidingen naar een van de mooiste dagen in jouw leven. Sinds 2013 ben ik huwelijksfotograaf en heb ik al veel bruiloften van a tot z mogen bijwonen. Al mijn artikels die je op het wedding platform kan lezen zijn gebaseerd op mijn ervaringen, de realiteit, feiten die ik zelf ervaren heb. Ik heb gezien waar het goed loopt, en waar het schoentje knelt. Juist door deze ervaring in het werkveld onderscheid ik mij van talloze andere informatieve websites met een overload aan informatie. Ik wil de essentie met jou delen zodat je perfect bent voorbereid en gerust aan het avontuur kan starten.

 

Onderaan deze pagina kan je de verschillende mogelijkheden bekijken. Je krijgt toegang tot het wedding platform met al dan niet extra coaching. Dat kan gaan van digitale/live adviesgesprekken, het overlopen van jullie planning, de haalbaarheid van het draaiboek checken, tot het aanwezig zijn op jullie trouwdag om voor alle kleine details te zorgen.

Sylvie x.

loveshoot-sylvie-en-olivier-072.jpg
KB-11.jpg

01

------

Wedding platform

02

------

Platform plus

03

------

Wedding day coaching

Na inschrijving ontvang je een email met verdere informatie om in te loggen op

het wedding platform.

Daar kan je je op elk moment verdiepen in verschillende artikels die ik heb geschreven, gebruik maken van de checklists en formulieren, en wegdromen bij tal van unieke huwelijksleveranciers.

Wedding Hall
 

01

------

Wedding platform

Heb je zelf nog niet veel trouwfeesten meegemaakt, of weet je gewoon niet waar je moet beginnen met het plannen van jouw eigen trouwfeest? Dan kan je veel inspiratie halen uit de artikels die ik schrijf op het wedding platform.

Ik haal verschillende onderwerpen aan zoals:

- Plan ik mijn huwelijk de hele dag op dezelfde locatie?

- Waarom kiezen voor een gsm-vrij huwelijksfeest?

- Tips om jouw timing zo optimaal mogelijk te maken

- Voorbeeldroutine van de huwelijksochtend

- Een draaiboek opmaken is een goed idee!

- De ceremonie van A tot Z

- In welk licht maak je de beste huwelijksfoto's?

- Voorbeeld van een standaard dagindeling met extra tips

Daarnaast kan je gebruik maken van verschillende downloads om gerust aan de voorbereidingen te beginnen:

- Handige checklists die ik zelf heb opgesteld naargelang mijn ervaringen

- Interessante richtlijnen voor familiefoto's

- Een gebruiksklare budgetplanner

- Uitgeschreven voorbeelden van dagindelingen

- ...

Ik voorzie ook een lijst met trouwleveranciers waarvan ik zelf vind dat jij ze echt gezien moet hebben. Het kan je nieuwe ideeën geven en je creatieve brein doen opborrelen: droogbloemen als trouwboeket of versiering, beauty boxen voor jou of je getuigen, personen die de styling verzorgen, de mooiste handgemaakte ringdoosjes, of de lekkerste én mooiste bruidstaarten. Ik deel ze graag met jullie!

Gedurende 1 jaar krijg je onbeperkt toegang tot het platform, dat ook geregeld van nieuwe content wordt voorzien.

Begin met een gerust gemoed en geniet voor de volle 100% van de voorbereidingen naar jullie grote dag!

Melvinza-411.jpg
 
 
Prachtige%20tafelversiering%20door%20%40

02

------

Platform plus

Nood aan die extra begeleiding tijdens de voorbereidingen? Dan zit je met deze formule goed. Je hebt niet alleen toegang tot het wedding platform met al mijn waardevolle artikels, maar ook op persoonlijke begeleiding. Wanneer jij de behoefte hebt dan plannen we een moment om samen te sparren over jouw dag en een realistische planning op te stellen. Heb je ergens bedenkingen over, weet je niet goed of de timing klopt, of zoek je een manier om een probleem op te lossen? Ik help jou hierbij via e-mail of videochat.

Heb je na onze bespreking nog bedenkingen over een bepaald topic? Geen probleem, laat het mij gewoon weten en ik denk met je mee naar een oplossing. Dat is het principe; ik sta paraat om jou te adviseren en verder te helpen met professioneel advies. Doe het jezelf cadeau.

De dagplanning overlopen is iets wat ik standaard doe met mijn klanten waar ik huwelijksfoto's voor maak. Ik help vaak mee de tijdspanne en de dagindeling uit te denken om alle wensen haalbaar te maken. Ik heb dus ook al veel verhalen zien passeren. Niet iedereen trouwt voor de kerk, en niet iedereen kiest voor een ceremonie. Sommigen willen als eerste van de dag de huwelijksfoto's maken, anderen in de namiddag. Wat doe je met de gasten terwijl jullie foto's gaan maken? Al deze topics overlopen we samen.

Gedurende 1 jaar krijg je onbeperkt toegang tot het platform, dat ook geregeld van nieuwe content wordt voorzien.

Het pakket 'platform plus' geeft jou toegang tot het wedding platform + het persoonlijk contact met extra begeleiding

03

------

Wedding day coaching

In de derde formule heb je één jaar toegang tot het wedding platform, mijn persoonlijke begeleiding tijdens de voorbereidingen, én mijn aanwezigheid op jullie trouwdag zelf. Ik zorg ervoor dat alles in goede banen wordt geleid, en denk aan de kleinste details. Er moet zoveel gebeuren die dag, je raakt het overzicht kwijt. Wie gaat de bloemen ophalen, wie neemt de ringdoosjes mee, hoeveel tijd moet ik voorzien voor familiefoto's, het bruisboeket doorheen de dag niet vergeten, de sleep goed leggen tijdens de kerkelijke dienst of ceremonie, gasten begeleiden naar hun plaatsen, ... Het zijn die zaken waar jullie zich eigenlijk niks van moeten aantrekken. Ik sta jullie graag bij om deze verantwoordelijkheid op mij te nemen en jullie te helpen.

Op voorhand komen we 2 keer samen om dit alles te overlopen zodat ik goed voorbereid ben.

Inclusief deze prijs ben ik zelf maximaal 8u aanwezig op jullie trouwdag. Nood aan meer? Dan kan dit natuurlijk altijd besproken worden.

Deze formule geeft jou toegang tot het wedding platform +  persoonlijke coaching + mijn directe begeleiding

tijdens de huwelijksdag

Weer een prachtig boeket! 💐.jpg
 

Na inschrijving ontvang je een email met verdere informatie om in te loggen op

het wedding platform.

Daar kan je je op elk moment verdiepen in verschillende artikels die ik heb geschreven, gebruik maken van de checklists en formulieren, en wegdromen bij tal van unieke huwelijksleveranciers.

Download een gratis mini-cursus met enkele tips om jouw voorbereidingen naar de huwelijksdag zorgeloos aan te vatten!