top of page
locatie-9.jpg

Dream it.
Believe it.
Achieve it.

Het is niet altijd gemakkelijk om te starten als ondernemer. Het lijkt alsof de markt verzadigd is met fotografen. Doorheen de jaren heb ik veel kennis opgedaan door eigen ervaringen, en het lezen van boeken. Verschillende inzichten keren steeds terug en het is voor mij duidelijk met welke mindset ik mijn business laat draaien. 

Ik wil jou als fotograaf helpen als je 'het' niet meer ziet, of niet weet waar je moet starten. Ik deel graag mijn kennis en ervaringen met jou.

This is me

Mijn passie voor fotografie is stilaan gegroeid. Doorheen de jaren heb ik uitgespit welke stijl ik in de beelden wil leggen, en welke fotografie-tak mij bevalt. Ik heb ondertussen bijna álles geprobeerd, en weet dus ook wat ik graag doe.

In combinatie met een jong gezin is het niet altijd gemakkelijk om wekelijks veel uren te werken. Flexibiliteit hoort erbij, zéker in deze tijden. Een goede mindset is van cruciaal belang, dat heb ik zelf ondervonden.

Ik geloof erin dat jij jouw dromen kan waarmaken, net zoals ik dat doe. Omring je met anderen die jou inspireren, en leer van hun ervaringen. Ik sta op de eerste rij om jou hierbij te helpen.

Sylvie (62).jpg

MENTOR SESSIE

Wil je een foto-business starten, of ben je al een tijdje bezig en heb je graag een portfolio review? Ga je je eerste huwelijk fotograferen, of wil je weten hoe je jouw ideale klant kunt bereiken?

Tijdens deze sessie mag je mij alles vragen wat je wilt weten om jouw business te doen groeien.

Sessie offline regio Limburg (BE)

of online.

€ 290

exclusief BTW

BRANDING SHOOT

Als fotograaf is het heel belangrijk dat je portretfoto's hebt van jezelf. Een zelfzekere uitstraling ,op de perfecte locatie en aangepaste kleding naar jouw branding. Samen bereiden we de shoot voor en zorgen we voor een mooie reeks beelden. Uit deze ervaring kan je zelf ook veel leren over mijn werkwijze.

 

Meer info

details-6.jpg
bottom of page