top of page
Image by Alvin Mahmudov

Dream it.
Believe it.
Achieve it.

Wil je starten als huwelijksfotograaf, maar schrikt het je ook een beetje af? I get you. Mijn eerste huwelijken waren met knikkende knieën. Doorheen de jaren heb ik veel kennis opgedaan door eigen ervaringen, en het lezen van boeken. Verschillende inzichten keren steeds terug en het is voor mij duidelijk op welke manier ik mijn business laat draaien. 

Ik wil jou als huwelijksfotograaf helpen om die eerste stappen te zetten. Ik deel graag mijn kennis en ervaringen met jou.

This is me

Mijn passie voor fotografie is stilaan gegroeid. Doorheen de jaren heb ik uitgespit welke stijl ik in de beelden wil leggen, en welke fotografie-tak mij bevalt. Ik heb ondertussen bijna álles geprobeerd, en weet dus ook wat ik graag doe.

In combinatie met een jong gezin is het niet altijd gemakkelijk om wekelijks veel uren te werken. Flexibiliteit hoort erbij, zéker in deze tijden. Een goede mindset is van cruciaal belang, dat heb ik zelf ondervonden.

Ik geloof erin dat jij jouw dromen kan waarmaken, net zoals ik dat doe. Omring je met anderen die jou inspireren, en leer van hun ervaringen. Ik sta op de eerste rij om jou hierbij te helpen.

Sylvie (62).jpg

MENTOR SESSIE

Wil je starten als huwelijksfotograaf, of ben je al een tijdje bezig en heb je graag iemand die jouw strategie doorloopt? Ga je je eerste huwelijk fotograferen, of wil je weten hoe je jouw ideale klant kunt bereiken?

Tijdens deze sessie mag je mij alles vragen wat je wilt weten om jouw business te doen groeien.

Sessie offline regio Limburg (BE)

of online.

€ 290

exclusief BTW

details-6.jpg
bottom of page