top of page
preview-9.jpg

LANGDURIGE HERINNERINGEN

om voor altijd te koesteren

hey

Ik ben Sylvie

Ik ben Sylvie, geboren in het jaar 1990, getrouwd met de liefste man Olivier, en trotse mama van twee knappe dochters Elena en Sienna. Ik hou van sporten, yoga, en ben een creatieve generalist. Sinds mijn jonge jaren ben ik gepassioneerd in de kunst van fotografie. Daarom startte ik in 2013 mijn zaak als fotografe in bijberoep. Doorheen de jaren heb ik enorm veel ervaring opgedaan en mij gespecialiseerd in wat ik nu doe. In 2021 heb ik de stap gezet naar een hoofdberoep als fotografe. Daarnaast ben ik ook gestart als WeddingCoach om mijn passie van huwelijken te delen met verloofde koppels, en hun te begeleiden naar hun droomhuwelijk.

 

Ik kan enorme waarde hechten aan de wonderen van de natuur. Ook in mijn foto's werk ik het liefst met natuurlijk licht, zowel binnen als buiten. Ik hou niet van houterige poses, maar probeer vooral een naturelle glimlach tevoorschijn te halen en de spontane momenten te fotograferen. 

VOLG MIJ:

  • Instagram
  • Facebook
Sylvie (62).jpg

BEELDEN KUNNEN COMPLEXE
VERHALEN VERTELLEN

en boodschappen overbrengen zonder woorden.

Ik vind het fijn om tijdloze beelden te maken van de kleinste details tot de meest oprechte en waardevolle momenten.

Beelden die doorheen de tijd bewaard en gekoesterd worden, en die over generaties heen bekeken worden.

laurice-manaligod-q1uiITCnFfY-unsplash.jpg
Sylvie-3.jpg

Facts About Me

Favoriete eten: frietjes!

Favoriete vakantieplek: Ijsland, het land van vuur, ijs, bergen en lucht.
Favoriete seizoen: herfst, en daarna de lente!

Favoriet computerspelletje: Roller Coaster Tycoon, goede herinneringen aan :)

Favoriete sport: bootcamp, padel, zwemmen, ... vanalles, behalve lopen ;)

CLIENT LOVE

"Sylvie heeft er opnieuw voor gezorgd dat onze huwelijksdag tot in het detail werd vastgelegd. Ze ziet momenten die wij als niet-fotograaf alleen maar kunnen beleven en nooit zouden kunnen vastleggen zoals zij dit doet. Onze fotoreportage is, net zoals die van ons corona-huwelijk, een perfecte representatie van hoe wij onze dag beleefd hebben en zelfs nog beter. Er werden momenten vastgelegd die ons voor altijd aan het lachen zullen brengen en zonder Sylvie als fotografe was ons dit nooit gelukt om daar voor altijd aan herinnerd te worden. 🧡
Gewoon voor gaan, je zal zeker geen spijt hebben om haar als fotograaf te kiezen!"

LORE D. B.

L&R-11.jpg
E&X-1122.jpg

“Photography is the art of making memories tangible.”

– DESTIN SPARKS

bruno-ft7jsiO10PE-unsplash.jpg

DOMPEL JEZELF ONDER

in de magie

Ervaar hoe fijn het kan zijn om foto's te laten maken. Iedereen vindt het wel spannend om voor de camera te staan, zelfs ik! Maar ik zal mijn uiterste best doen om je op je gemak te laten voelen. Eens dat gevoel er is, loopt alles vanzelf, trust me.

Ervaar ook het gevoel ná de fotoshoot, hoe trots je op jezelf zal zijn omdat het goed is gegaan. En als kers op de taart hoop ik je omver te blazen met beelden van jezelf, zoals je je misschien eerder nog nooit hebt gezien. Je bent nog steeds dezelfde persoon, maar kijkt op een andere manier naar jezelf.

S&T-143_edited.jpg
Oriana-100.jpg
Ingrid-113.jpg
Tessa-19.jpg

Laten we samenwerken

bottom of page