top of page
Klaar om jouw zaak naar een hoger niveau te brengen en
scroll-stopping beelden te creëren?

Je creëert en bouwt een merk waarbij je publiek niet kan wachten om van je te horen. Je maakt indruk met je mentaliteit, en de manier waarop je werkt. Je hebt alleen de visuals nodig die bij elkaar passen! Laten we samenwerken om beelden te creëren die jouw publiek aantrekken.

Ik wil jou als gepassioneerde ondernemer inspireren om door middel van foto’s jouw zaak en jezelf visueel zichtbaar te maken en zo de verbinding te leggen met jouw ideale klant, zodat je je passie kunt delen en je dromen kunt waarmaken.

Tijdens een voorbereidend gesprek leer ik jou beter kennen, en weet ik wat belangrijk is om jouw zaak op de juiste manier op beeld vast te leggen.

Sylvie%20(95)_edited_edited.jpg
Ik help creatieve en strategische vrouwelijke ondernemers om hun business & brand sprekend in beeld te brengen.
ilaria-6.jpg

Meer dan alleen maar foto's

Om een businessreportage vorm te kunnen geven gaan we samen goed nadenken over jouw waarden, wàt je doet een waaròm je dat doet.

Deze reportage is dus meer dan alleen maar foto's, het is een verhaal dat je vertelt. Daar mag gerust ook een persoonlijke toets in zitten. Klanten willen niet alleen zien wát je doet, maar ook wie je bent. Aan de hand van ons eerste gesprek maken we een moodboard waardoor we perfect zijn voorbereid, en je zelf ook weet hoe de shoot zal verlopen.


MAAR DAN ... POSEREN!

Je ben de baas van je eigen bedrijf, maar de gedachte om voor een camera te stappen is eerlijk gezegd het laatste dat je wilt doen. Ik snap het :) Het voelt ongelooflijk kwetsbaar om te poseren. Daarom leg ik speciale nadruk op de voorbereidingen zodat je weet wat je te wachten staat, en je je comfortabel voelt tijdens onze shoot.

Hoe we kunnen samenwerken

01

Via een videocall bespreken we samen grondig jouw wensen zodat ik weet wat de essentie is van jouw zaak.

02

Aan de hand van onze brainstorm maken we een moodboard. We plannen een datum voor een leuke en gezellige shoot.

03

We maken een fotoreportage, zonder stress, omdat we perfect zijn voorbereid.

04

De foto's worden jou digitaal, in hoge kwaliteit, bezorgd​​​ waarmee je direct aan de slag kan op jouw website en social media.

acbg-1.jpg
Bereik jouw ideale klant met beelden die inspireren.

- Geen uren verspillen met proberen het ideale shot te maken. Laten we samenwerken en een reeks beelden creëren die je direct aan jouw diensten kunt koppelen!

- Door een goede voorbereiding weet je wat je te wachten staat, en zul je zelfzeker zijn op de beelden. Door goede beelden zal de drempel lager zijn om jezelf online zichtbaar te maken.

- Laat de selfies met de GSM achterwege, en vertrouw op het effect van professionele foto's. Straal professionaliteit en kwaliteit uit.

Goede foto's kunnen ervoor zorgen dat jouw ideale klant verliefd wordt op jouw merk.​

Lieve woorden

Caroline Daenen

Samen met Sylvie deed ik een business shoot voor de E-Fit. Sylvie is iemand zeer aangenaam en professioneel. Ze bespreekt op voorhand samen de ideeën en weet je ook de dag van de shoot op je gemak te stellen. Allemaal heel vlot verlopen. En niet te vergeten: absolute prachtige foto's! Een aanradertje deze meid :-)

Referentiecases

In een referentiecase wordt de ervaring van jouw klant uitgebreid beschreven. Het interview wordt uitgeschreven en aangevuld met sprekend beeldmateriaal. Ik zorg voor de passende beelden bij jouw referentiecase. Ik maak zelf een afspraak bij jouw klant om de foto's te gaan maken, en bezorg jou op korte tijd het nodige beeldmateriaal.

Investering business
Investering

BASIC

- strategiecall met moodboard

- shoot ± 2u

- 45 HR digitale beelden

- online galerij

- waardevolle content voor langere tijd

- incl vervoer binnen Limburg-BE

€ 350

excl btw

PREMIUM

- strategiecall met moodboard

- shoot ± 2u

- alle HR digitale beelden

- online galerij

- waardevolle content voor langere tijd

- incl vervoer binnen Limburg-BE

€ 420

excl btw

Optioneel kun je inspiratie halen uit verschillende shoot locaties die je kunt huren, ieder met zijn unieke eigenschappen.

bottom of page