top of page
laurice-manaligod-q1uiITCnFfY-unsplash.jpg

Lees enkele lieve woorden van eerdere fotoshoots die ik heb mogen verzorgen. Deze en nog meer reviews kan je ook vinden op mijn Google pagina.

Testimonials

E&X-1122.jpg

Evelien

"Sylvie is een zeer fijne fotograaf die maatwerk aflevert! Fijne persoonlijkheid die zelfs fotoschuwe mensen helemaal op hun gemak weet te stellen. We hebben onze huwelijksdag opnieuw mogen beleven aan de hand van de heerlijke, spontane foto's. Sylvie weet de schoonheid van de kleine momenten te vatten."

Ingrid

"Sylvie heeft mijn business shoot gedaan. Het was allemaal perfect; van het intakegesprek tot het eindresultaat. Er was meteen een klik en de shoot ging als "vanzelf". Ze speelt overal vlot op in en het resultaat is prachtig. Dankjewel voor de fijne samenwerking."

Ingrid-69.jpg
MB-78.jpg

Marilyn

"Als ik duizend sterretjes kon geven waren het er nog te weinig. We leerden Sylvie en haar talenten kennen als onze trouwfotograaf, intussen verzorgde ze ook onze zwangerschapsshoot en nu de shoot van ons dochtertje. Ons meisje was nog geen 3 weken en had net een moeilijkere dag, maar daar is niets van te merken op de beelden. Sylvie nam zoals steeds haar tijd, bleef superkalm en stelde ons allemaal op ons gemak. De foto's zijn werkelijk prachtig. Als je dus op zoek bent naar een fenomenaal getalenteerde en sympathieke fotograaf voor een uniek moment in je leven, bel gewoon naar Sylvie en je weet zeker dat het fantastisch mooi op beeld vereeuwigd wordt! 1000% warm aanbevolen!"

Gwenny

"Sylvie is als huwelijksfotograaf zeker een aanrader! Ze is enthousiast en vol goede ideeën en een heel aangename persoon om op je grote dag rond je te hebben. Ze maakt foto's op de juiste momenten en op onverwachte momenten wat leuke en verrassende resultaten geeft. We zijn door haar ook goed begeleid in de keuze van ons album en box."

preview-5.jpg
IC preview-5.jpg

Ilse

"Sylvie, de manier waarop je onze huwelijksdag hebt vastgelegd: TOP!
Wat een mooie foto's... We zijn er verliefd op 🤩 en beleven onze dag zo een stukje opnieuw.
Ook zorg je voor bepaalde details en leuke attenties die nog een extra wauw-factor geven! Ook onze gasten voelden ons comfortabel en dat zie je ook aan de spontaniteit van de foto’s.
Ook verrassend dat er foto's zijn waarvan we nog niet eens wisten dat jij er was om er daar te maken 😉
Je hebt dat super gedaan!
Bedankt om onze prachtige dag vast te leggen op foto's."

Marion

"Ik wilde graag een compleet nieuwe website ontwerpen voor mijn bedrijfje (fotografie). Hier had ik natuurlijk mooie en professionele foto's voor nodig. Na een tijdje rond te struinen op het internet kwam ik bij Sylvie uit. Haar lichte stijl sprak mij direct aan omdat ik die zelf ook hanteer. Een perfecte match qua stijl voor mijn website. Ik had nog nooit zelf voor de lens gestaan dus ik was best wel een beetje zenuwachtig. Sylvie stelde mij al snel gerust en na een mum van tijd waren de zenuwen volledig verdwenen. Ik ben Sylvie heel dankbaar voor de talrijke beelden. Ze zijn gewoonweg prachtig, net wat ik in mijn hoofd had. Ik hoop dat we in de toekomst nog eens kunnen samenwerken! Sylvie weet waar ze mee bezig is en verzorgt alles tot in de puntjes"

Marion-8.jpg
bottom of page