top of page

MINI BUSINESS SHOOTDAG

voor ambitieuze vrouwen

Leen-12.jpg
Wietske-3.jpg
Ingrid-129_edited.jpg

Een gezellige shoot met enorm veel waarde op korte tijd

Ervaring

Door mijn jarenlange ervaring als fotograaf weet ik perfect hoe ik je comfortabel kan laten voelen voor de lens.

Ik deel mijn expertise over de poses die je kan aannemen, zodat je in een korte tijd een fijne variatie aan beelden hebt.

Contentcreatie

Met de foto's ga je direct een hoop waardevolle content kunnen creëren om te gebruiken op sociale media. Een frisse look van een profielfoto is ook altijd aangeraden, én je kan dezelfde beelden doortrekken op jouw website.

Zelfvertrouwen

Door professionele foto's van jezelf te maken krijg je als ondernemer een boost aan zelfvertrouwen. Dit vertrouwen zal je automatisch uitstralen naar jouw omgeving, wat op zijn beurt professionaliteit uitstraalt naar jouw klanten. 

Netwerken

We gaan er een fijn moment van maken met andere bezielde ondernemers. Jullie gaan elkaar ontmoeten en waardevolle contacten kunnen leggen. Jullie zien mij aan het werk waardoor de drempel om zelf voor de lens te staan ook weer zal verlagen.

Business mini shoot locatie.jpeg

Zaterdag 11.11.2023

Wil je op korte termijn een reeks professionele foto's van jezelf voor gebruik op online of offline kanalen? Dan is deze mini-shoot wat je zoekt.

Er zijn 6 plaatsen beschikbaar die allemaal zullen plaatsvinden op

zaterdag 11 november 2023 tussen 10u en 12u.

Tijdens deze mini-shoot maak ik een reeks professionele foto's van jou als ambitieuze ondernemer, in een mooie woning gelegen te Heusden-Zolder. We maken gebruik van de living, trap en het keukeneiland. Het volledige interieur is in zachte beige tinten, en er is veel natuurlijk daglicht wat de foto's licht en fris maakt. Je mag volledig jezelf zijn qua styling: een classy outfit met hakken, of een comfy huispak met blote voeten, alles kan.

We komen allemaal samen om 10u op de locatie, en we eindigen om 12u.

Er worden ongeveer 20 minuten per persoon voorzien om foto's te maken. Tussendoor is er tijd voor snacks en drinks, en gezellig babbels met collega ondernemers. 

De sfeer zal heel ongedwongen zijn, we go with the flow.

Jouw investering is €150 (incl BTW)

incl 10 digitale beelden naar keuze, met de optie de volledige galerij aan te kopen

Last but not least ontvangt iedereen een verrassingspakketje met onder andere een handig overzicht met tips om professionele foto's te maken met een smartphone. Iets wat we allemaal doen, en waar

easy peasy tips altijd welkom zijn!

boek nu

Reserveer hier jouw ticket

Wachtlijst branding fotoshoot

Wachtlijst

Misschien heb jij jouw plaats net gemist? Schrijf je dan in op de wachtlijst voor een nieuwe shootdag. Je ontvangt dan geheel vrijblijvend alle info over een volgende editie!

Bedankt voor jouw inschrijving!

bottom of page