top of page

Huwelijk Sylvie & LaurensDe trouwdag van Sylvie en Laurens begon in de ochtend met de voorbereidingen. Ik ben eerst naar Laurens zijn ouderlijk huis gereden om daar enkele foto's te maken. Zijn kostuum hing aan een kast, en alle accessoires lagen klaar om aan te doen. Terwijl Laurens zijn strik, kostuum, en schoenen aan deed stond ik klaar om dit (en nog zoveel meer) op beeld te brengen.


Ik breng ook altijd de sfeer in huis op beeld. Ouders of andere familieleden worden vaak zenuwachtig of emotioneel, en dat zijn net de mooie momenten om ook te fotograferen. De bruid is er op dit moment nog niet bij, dus zij zal het zeker waarderen om achteraf ook deze vibes te kunnen voelen.
Nadat ik bij Laurens ben geweest reed ik door naar Sylvie. Daar was de make-up & hair artist nog bezig met de laatste hand te leggen aan het kapsel. Daarna begon ze met de visagie, en had ik nog extra ruimte om andere details te fotograferen. Ik ging op zoek naar het trouwkleed, de schoenen, en andere accessoires en kon deze nog fotograferen voordat de bruid ze aan zou doen.


Ook hier hou ik ervan om de sfeer in huis vast te leggen. Bruidsmeisjes waren druk in de weer om zichzelf klaar te maken, en Sylvie te helpen waar nodig. Eens alles klaar was, was het tijd om de jurk aan te trekken.Het volgende was het ontmoetingsmoment. We trokken naar de tuin waar een mooie bloemenboog was gemaakt. Laurens stond klaar onder de boog, met zijn rug naar de kant waar Sylvie zou verschijnen. Sylvie kwam aangewandeld en draaide Laurens om. Een enorm mooi moment vol blijdschap en geluk. We maakten nog enkele groepsfoto's met de suite, en vertrokken dan naar het gemeentehuis voor de burgerlijke trouw.
Na de burgerlijke trouw gingen we naar de feestzaal Cachecour in Houthalen. Een mooie ceremonie volgde, met prachtige muziek en lieve woorden. Tijdens de ceremonie liep ik voortdurend rond om langs alle kanten foto's te maken van de belangrijkste momenten, en ook van de gasten. Ik probeerde zo veel mogelijk emotie vast te leggen op beeld.


Tijdens de receptie hou ik ervan om sfeerfoto's te maken en voorzien we ook altijd een moment voor groepsfoto's. Terwijl de gasten nog genieten van een extra glaasje ga ik met het bruidspaar op het domein trouwfoto's maken. We zoeken enkele mooie settings en al wandelend van punt a naar punt b maak ik ook foto's. De meest spontane en onverwachte beelden zijn vaak de mooiste.


Na een heerlijke diner volgde de openingsdans met het avondfeest. Meestal fotografeer ik een half uur van het feest, en kan dan mijn dag voldaan afsluiten.11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page